kolmapäev, 1. detsember 2010

Parteide esindusorgan 2

Mis segab meie Riigikogu ja valitsust viia meie Riik kasvõi Euroopa keskmiste riikide hulka? Kohe viiakse riik viie vaesema hulgast viie rikkama riigi hulka.
1. Põhi-põhjus on see, et pollitikud/riigikogulased on endi arvates väga targad, ehkki kõrvalt pole see nende tarkus märgatav. Sotsiaalteadlased, Teaduste Akadeemia teadlased, Arstide Liidu juhatus on kõik nii rumalad, et poliitikud ei tee nende pöördumist märkamagi – rääkimata soovituste kasulike ivade kasutusele võtmisest.
2. Riigikogulased/valitsus võtavad endile nõunikeks sõpru-parteigenossesid-tuttavaid -lapsi, kellele head palka maksta – samas ei jaga nad antud haldusasjast mitte midagi. Nimetamisest järgmisest päevast saavad nendest SUURED SPETSIALISTID antud teemal.
3. Riigikogu pole mitte mõistlike ettepanekute arutamise koht mõistlike inimeste poolt – vaid opositsiooni ja koalitsiooni võitlustander oma võimu eest vastaspoole hävitamise ja porritallamise nimel. Valitsusest pole mõtet rääkida, sest seal on AINULT koalitsiooniparteide esindajad.
4. Riigikogulastel/ametnikel puudub absoluutselt vastutustunne inimeste ees.
5. Kõik otsustajad eelistavad (majanduses) oma sõpru-sõprade firmasid riiklkult kasulike tellimuste täitmisel (soovitavad TUNGIVALT OMA ALLUVATELE), kuigi see võib olla halvim variant.
6. Riigikogulased/parteilased seadvad oma isiklikud/parteilised huvid esikohale ega arvesta üldse rahva/riigi huvidega.
7. Järgmise Riigikogu saadikud saavad igaüks võimaluse võtta endale kõrgepalgaline riigikolase abilise oma suvajärgi – kelle ainsaks oskuseks peab olema – PALGA VASTUVÕTMINE. (pole kuulnud sellest institutsioonist loobumisest).
Need põhjused pole muidugi ammendavad, kuid ühed peamistest põhjustest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar