pühapäev, 5. detsember 2010

Janek Mäggi. Igal erakonnal peab olema oma Erkki Nool, Leida Peips...

Janek Mäggi artikkel: Igal erakonnal peab olema oma Erki Nool...
Erkki Nool oli VÄGA hea sportlane. Isamaa poliitikuna – riigikogulasena on ta nõrk, saamatu, oskamatu. Eelkõige peab riigikogulane INIMENE, kes arvestab eelkõige RAHVA ja RIIGI huvidega - mitte isikliku heaoluga. Olla tippsportlane,poplaulja, näitleja jaminna siis erakonnale hääli koguma, siis tööle Riigikogusse...
Meie riigikogulane - poplauljanna SS? Poplauljanna saavutused Riigikogus.
Meie Kaitse-ründe strateegia
Eelmise Riigikogu koossesisus oli ka pop-lauljatar SS. Kas pole sümboolne, et SS pandi Riigikaitsekomisjoni liikmeks. Esialgu arvasin, et ainult esitähtede sümbolist - SS koosnebki põhjus, mille pärast ta kaitsekomisjoni lülitati.
Veel arvasin, et SS teeb Kaitseväele mõned marsilaulud, esineb välismaal mõne sõjaväelise ründe-kaitselauluga ning sellega asi piirdubki.
Kui ma asja aga uurima hakkasin, siis selgus, et Riigikogu kaitsekomisjoni liige SS muutis põhjalikult KOGU MEIE KAITSEVÄE kaitse-ründe strateegiat!
Poleks iial uskunud, et üks pop-lauljanna võib muuta kogu meie armee STRATEEGIAT!!!
Nagu alati on kõik geniaalne üpris lihtne. Nii ka see strateegiline geniaalsus, mille tõttu on meie armee peaaegu võitmatu maailmas ning Venemaa vallutamine on käkitegu. Kui SS poleks pandud Riigikaitsekomisjoni liikmeks, siis oleks ilmselt meie Kaitsevägi kaunis saamatu ja nõrk. See idee on kindlasti oma lihtsuse, loomulikkuse ja geniaalsuse tõttu väärt Nobeli preemiat.
Milles seisneb siis meie SS geniaalne strateegia, mis põhineb kõrgemal teaduslikul tasemel?
Teatavasti koosnevad armeed valdavalt noortest täisjõus meestest, kes on vallutushimulised, kelles möllavad meeshormoonid ning ihkavad allutad-võita iga vastalist. Sõja puhul on meie rinde vastas kaevikutesse kaevunud vastase kahurvägi, sõdurid ootavad ründekäsku, tankistid on tankides rünnakuvalmis. Ka meie armee on rindejoonel lahinguvalmis.
Siis antakse meie kaitseväele rünnakukäsk. Algab meie sõjaväe rünnak. Mis me siis näeme?
Kaevikutest tõuseb rünnakule ühe polgu jagu kaunitare, kes ründavad naenlast hargrivis – iga ründaja vahe ca 1 m. Meie ründajate relvastuseks on kenad riided ja meie ründajate graatsilist liikumist saadab sulnis muusika. Liikudes graatsiliselt vihavaenlase kaevikute poole heidavad ründavad graatsiad endilt iga mitme meetri peale endi seljas mõne riidehilbu, paljastades nii järjest rohkem meestele ihaldatavat naisekeha.
Vaenlase armee sõdurid ei suuda avada hävitavat turmtuld relvitute kaunitaride pihta. Tankistid ei suuda tankide alla ajada kenasid neidusid. Selle tõttu jäävad nad üllatunult ammulisui vaatama neid ründavaid neide ning ootavad pinevalt põnevat jätku stripparite lähenemisele.
Alles meetri kaugusel vaenlaste väe kaevikutest heidavad kaunitarid endilt viimased hilbud seljas ja justkui viskuksid vaenlaste embusesse....
Kogu selle aja jooksul on aga meie meessõdurid tiibadelt möödunud sõdurinna-stripparitest vanlase kaevikutesse ning korjavad kokku vastaste relvi.
Nii ongi vaenlaste vägi võidetud tänu meie naisstrippar-sõdurite osavale strateegiale.
Tõesti Nobeli-preemiat vääriv Riigikogulase SS initsiatiivile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar