reede, 23. november 2012

Kõrgem võim..


Põhiseaduse järgi on kõrgema riigivõimu kandjaks Rahvas. See on Põhiseaduse järgi.  Peale Põhiseaduses olevate sõnade –meie  tegelikus  elus Rahvas kõrgema võimu kandjana küll välja  ei paista. Rahvas on pigem selleks, et Parteide ülalpidamiseks ja nende luksusliku elu kindlustamiseks vahendeid kokku koguda, rahvas ise on seejuures NÄLJAS  JA PALJAS. Rahva elu Parteisid ei huvita, ei huvita neid ka meie Põhiseadus.

Tegelikult on võim Rahva asemel tühise osa suuremate (alla 5% rahvast) Parteilaste käes, kes võimu  usurpeerides terroriseerivad nii Rahvast kui ka teisi väiksemaid Parteisid oma suva kohaselt – teiste – Rahva ja pisiparteide häält nad lihtsalt „EI  KUULE”, kuna nad ei taha seda kuulda..

Nende meid valitsevate Suur-Parteide liikmete arv on ALLA 5% Rahva arvust -meie elanikkonna koguarvust, kuid nad tarvitavad üle 10% meie Riigis toodetud kasumist-hüvedest. Täpset arvu öelda on muidugi raske, sest meie VALITSEV Partei  tõlgendab seadust-statistikast nii, nagu neile kasulik on – mitte nii nagu asi tegelikult  on.
Väidetakse küll, et Parteid koosneva paremast osast oma Rahvast (eestlastest) ja seetõttu on nad õigustatud käsutama ülejäänud  95% elanikkonda.
Parteilaste nimetamine eestlasteks  Eesti rahva hulgast – on küll VÄGA kahtlase  väärtusega nimetamine. Miks nii?
1.     Parteilased ise on tõstnud endid Rahvast kõrgemale sellega, et Riik-Rahvas peab neid ülal ja nad ei pea isegi liikmemaksu maksma.
2.     Partei liige - kes saab Parteide  Esinduskogu liikmeks –on sisuliselt rantjee, kel pole tarvis isegi Toompeal käia – igasugune raha jookseb talle ise kätte. Nupule võib ta vajutada ka kodus voodis olles.
3.     Seadused-määrused valmistab ette Valitsus ja parteilsele ei jää muud kui – Partei käsu kohaselt nupule vajutada - endal pole tarvis mõeldagi.
Peab tõdema, et eestlaseks olemine (eriti PARTEILASEKS olemine) ei tähenda seda, et eestlased täidavad meie Põhiseaduse Preambluat riigi-rahva säilimise ja edasikestmise suhtes.  See meie Parteisid  ei huvita. Põhiseadus on ju meile lugemiseks- mitte täitmiseks.

Riigikogu-Parteilase mõtteviis. - Milleks meie Riigi-Rahva edasikestmine???  Meie (Ülem)parteilastele on vaja head elu täna, kohe – mitte pärast nende surma. Võtame nii palju kui võtta annab ka üle Rahva ja Riigi laipade. Ja seda otsekohe, ei jäta midagi tulevikuks – ehku peale!!  Lapsed ja Tulevik – need hoolitsegu  ise  endi  eest, meie hoolitseme ENDI  heaolu  eest  PRAEGU ja JÄTKUVALT!

Paraku on KOGU VÕIMUTÄIUS   Parteide käes ja rahval pole siin mingisugust sõnaõigust. 
Milleks see eelnev jutt?  
Piia Kurro esitas „Postimehes” üleskutse – Plats puhtaks  Erakondadest. http://arvamus.postimees.ee/1012780/pia-kurro-plats-puhtaks-loobume-erakondadest/
See üleskutse on praegu õige sellepärast, et meie valitsevad Erakonnad ei ole meie Riiki ja ühiskonda  edasiviivad – pigem vastupidi.  
Seetõttu arvan ka mina, et meie Valimisseadus vajab  PÕHJLIKKU ümbertöötamist ja enne järgmisi valimisi vastuvõtmist.  
Arutame  edasi...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar