reede, 16. märts 2012

Eesti 94 areng... 4 Riigikogu 5 B

Eesti 94 Riigikogu 5 B
Miks siis meie praegune Parteide Esinduskogu koos Valitsusega pole suutnud meie riigi elu edendada nii edukalt kui Riigikogu aastatel 1918-1940.a.? Põhjused? Arvan nii.
I Eesti ajal valiti Riigikokku inimesi eetilis-moraalsete-tööalaste-tubliduse järgi, saadikud töötasid missioonitundest, patriotismist. Meie PE liikmed(eneine Riigikogu) valivad Parteid, kusjuures eetilis-moraalsete näitajate kriteeriumiks on ustavus oma Partei juhtkonnale. Rahva-Riigi huvide arvestamine pole tähtis. Missioonitunne ja patriotism on ajast-arust igand – mis pole Parteide arvates mingi näitaja.
Halb töö, tagasiastumine oma vigade pärast pole Partei silmis taunitav – peaasi on –Partei Esinduskogu liikmete ustavus Partei juhtkonnale.
Sellepärast satuvad PE-sse valdavas osas Parteide karjääri-inimesed, kes lähevad sinna kerge elu ja suure raha-hüvitiste teenimise pärast. Nad töötavad põhimõttel – mõisa köis las lohiseb. Nad teavad, et mingisugust vastutust pole ja Rahvas neid tagasi kutsuda ei saa. Nii koosneb Parteide Esinduskogu valdavas enamuses keskpärastest inimestest, kes ei taipa riigi juhtimisest ja majandamisest mitte midagi. Sellepärast on meil VIGASED SEADUSED, PUUDUSTEGA JUHTIMINE. Edukas elu on Parteide Esinduskoja liikmetel ja parteilastel. Rahva ja Riigi elu edeneb väga vaevaliselt – kui edeneb. Meie edu kinnitab ainult meie Riigi väljaspoole suunatud VÕLTSSTATISTIKA. Pole lootustki sellise juhtimisega märkimisväärset edu Riigi ja Rahva elus saavutada.
Isegi need, kes on ülikoolis väljaõppinud spetsialistid – unustavad Parteid Esinduskokku (RK) sattudes - õpitu ära ja hakkavad tegutsema parteilise südametunnistuse järgi.
Riigikogu Rahanduskomisjoni esimees Taavi Rõivas sai pangaautomaadist raha välja võttes SUURE ÜLLATUSE osaliseks kui sai teada suurest pankade teenustasust. Ometi kehtib see juba pikki aastaid – aga riigi RAHANDUSJUHT – kes peaks kursis olema KÕIGIS rahandusküsimustes – temale on see üllatuseks.
Riigikogus varasem Põhiseaduskomisjoni Esimees Väino Linde, praegune esimees Rait Maruste, Õiguskomisjoni esimees Valdo Randpere – kõik on nad hariduselt juristid. Parteide Esinduskokku sattudes unustasid nad juriidilised teadmised ja säilisid need PARTEILISE SÜDAMETUNNISTUSE raamides. Kas nad ei saa aru, et Valimisseadus on vastuolus Põhiseadusega? Ma arvan, et teavad – kuid nii on Parteile kasulikum ja parteilise südametunnistuse tõttu ei võta nad midagi ette – et see seadus Põhiseadusega kooskõlla viia.

Kas meie riigijuhid ei saa aru meie riigi nutusest olukorrast, et meie võimurid on saamatud Riigi juhtimisel, juhivad Riiki VÄGA halvasti –mille tõttu Eestist lahkuvad inimesed riigist, iive on sügavalt negatiivne, ENAMUS inimesi vireleb sügavas vaesuses, 60 000 last saavad vaid korra päevas sooja süüa (koolis), olematu on hoolitsus raske puudega, vanurite ja haigete eest??
Meie Riigijuhid sellest ei tea (kuna elavad jumaluste paradiisis Toompeal ega tunne EGA TAHA TEADA Rahva elu).
Aru võib saada Ene Ergmast – kuna tal pole lapsi ja ta huvitub ISIKLIKUST heaolust ja PARTEILASTE ELUST. Aru võib saada ka Presidendist, sest teda huvitab ainult abikaasa Ärmatalu hea käekäik riigi arvel ja iseenda oma abikaasa rikastumine – mitte Rahva heaolu (nagu näitas Wikileaksi avaldatud Toomas-Hendriku vestlus USA suursaadikuga).
Andrus Ansipi puhul… raha tal on, laste eest makstakse, Rahva-Riigi saatus teda ei huvita – jääb ainult PARTEILINE HUVITATUS (nagu kompartei ajalgi) – ja soov näidata, ET SUUDAB RIIKI edasi viia (kasvõi taandarengus?). Mis võiks olla veel tema ambitsiooniks???
Või on nad oma kõrgetel kohtadel patriotismist ja missioonitundest? Kui see nii oleks, siis nad TEAKSID – KUIDAS ELAB ENAMUS RAHVAST –aga see neid ei HUVITA.
Meie valitsejad on UFO-naudid. http://leopall.blogspot.com/2012/01/meid-valitsevad-ufonaudid.html
http://leopall.blogspot.com/2012/01/pohiseadus-lugemiseks-voi-taitmiseks-1.html

http://leopall.blogspot.com/2011/01/parteid-pole-kupsed.html
http://leopall.blogspot.com/2011/07/eesti-haabuv-rahvusriik.html

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar