reede, 18. veebruar 2011

Miks eelistan üksikkandidaate

Miks eelistan üksikkandidaate?
1. Kes-mis on meie kodumaa? Riigikogulaste arvates on eestlastele selleks Euroliit ja riigikogulaste seisukoht on – globalism. Eesti rahvus sulandub ja seguneb täielikult teiste rahvustega. Ükski üksikkandidaat seda arvamust ei jaga. Kõik nad arvavad, et Eesti on omaette riik koos sellest tulenevate erisustega. Riigikogu parteilased ei tunne suurt muret meie riigi ja rahvuse tuleviku pärast, eestlaste lahkumisest välismaale. Üksikkandidaadid tunnevad muret meie rahvuse edasikestmisest ja sellest, et paljud eestlased lahkuvad välismaale elama. Eesti rahvaarv väheneb.
2. Riigikogulaste-parteilaste arvates (vähemalt nende tegudest nähtub), et meie jumalaks on KAUKA. Mitte Jeesus Kristus – nagu on ülemaailmne arvamus kristlikus maailmas. Ligimesearmastus, eetika ja moraal ei maksa meie riigikogulaste silmis midagi. Enamus üksikkandidaate seda riigikogulaste-parteilaste arvamust ei jaga.
3. Meie Riigikogu parteilased ei tea (õigemini neid ei huvita) rahva enamuse toimetulekuraskused. Neid huvitab ainult endi heaolu. Üksikkandidaadid muretsevad ka vaesema elanikkonna toimetuleku pärast.
4. Riigikogulasi ei huvita rahva, teadlaste ega spetsialistide arvamus, vaid juhindutakse ainult oma tagatubade (mõnikord kahjulikest) otsustest. Üksikkandidaadid kuulavad rahva arvamust ja neil puudub stagneerunud tagatoad.
5. Riigikogulased- parteiased on nõus meie maa-elu ja põllumajanduse hävitamisega, meie ääremaade väljasuretamisega – üksikkandidaadid on sellise suhtumise vastu.
6. Meie Riigikogu avas meie maa ja metsade mahamüümise välismaalastele ehk teisisõnu – väljamaalased ostavad maad ning otsustavad edaspidi –kas lubada eestlastel Eestis elada või mitte.
7. Meie Riigikogus olevad parteid on korrumpeerunud ning stagneerunud. Riigikogus on vaja parteiväliseid jõudusid, kes avalikustaks parteide salaleppeid, kes ei laseks koalitsioonil vastu võtta rahvale kahjulikke otsuseid ja seadusi.
8. Meie Põhiseaduse „üks isadest“ Jüri Adams ütlespaar päeva tagasi, et meie Valimisseadus on väga hea ja ta pole kuulnud ÜHTKI NURINAT meie Valimisseaduse vastu. Üksikkandidaadid tõstataksid küsimuse meie Valimisseaduse demokraatlikumaks muutmisest. Siis kuuleksid ka riigikogulased sellest, et Valimisseadus vajab demokraatlikumaks muutmist ja Põhiseadusega vastavusse viimist.
9. Praegused riigikogulased on seisukohal, et riigikogulased talitavad täies vastavuses Põhiseadusega ning Põhiseadus ei vaja muutmist. Paljud üksikkandidaadid ei jaga seda seisukohta ning saaksid algatada Põhiseaduse muutmist tegeliku eluga vastavusse viimiseks.
10. Jüri Adams arvas, et üksikkandidaadid ei pääse Riigikokku ning nad saadvad igaüks kuni 200 häält. Kui see nii on, siis näitab see, et meie Valimisseadus on veelgi ebademokraatlikum kui väidetud ning üksikkandidaadi staatus on Valimisseadusesse pandud formaalselt, Valimisseadus aga koostatud nii, et see välistaks üksikkandidaadi saamise Riigikokku.
11. Senised riigikogulased-parteilased on ülbed, vastutamatud, ahned ning sõltumatud valijatest-rahvast. Üksikkandidaadid saavad tõstatada rahvaga arvestavaid küsimusi Riigikogus.
Iga üksikkandidaat toob värsket verd Riigikokku ning toob roiskuvasse kogusse liikumist, raputades riigikogulaste enesega rahulolu-eneseimetlust ning sunnib neid natukegi mõtlema ja midagigi tegema.
Praegu on parteid koondunud üksikkandidaatide vastu, mida toetab üksmeelselt ühisrindena parteidele truu ajakirjandus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar