teisipäev, 9. oktoober 2012

Meie Ebaadekvaatsed valitsejad 2


Alates uuest aastast kallineb elektri hind üle 20%, seoses elektrihinna tõusuga tõusevad ka toidukaupade hinnad. Toasooja hind on sel aastal tõusnud ja tõuseb veelgi. Lisaks kodukulude kasvuga kasvavad pidevalt kütusehinnad, transpordi hinnad jne…
Alampalka – 290 Euri saavad meil üle 60 % elanikkonnast. Elektrihinna ja teiste hindade tõus justkui ei puudutakski alampalga saajaid, sest alamalk ei tõuse. Küll tõstetakse üle 4000 Euri kuus palka saavate riigikogulaste palka 100 Euri võrra seoses elektri- ja teiste hindade tõusuga. Ega muidu ütle peaminister A. Ansip ja E.Ergma – just sellist Eestit me tahtsime, kus meie elame hästi ja ligi 60% elanikkonnast elab vaesuse piiril ja alla selle. Meie valitsejad on tõesti justkui  teiselt planeedilt pärit.   (Meid  valitsevad  ufonaudid –

Mina tavakodanikuna saan meie Parteide Esinduskogu (e. Riigikogu) ja Valitsuse ülesannetest hoopis erinevalt aru kui riigikogulased, kes oma õigusi-kohustusi realiseerivad.
Tõsi. Põhiseadus ei reglementeeri kuigi üksikasjaliselt riigikogulasi ega valitsust – seetõttu kasutavad nad (riigikogulased ja Valitsus) maksimaalselt võimalikku  interpretatsiooni nii Põhiseaduses kui seadustes omakasulikel eesmärkidel.

Minu arvates peaksid Riigikokku kuuluma riigimeheliku mõtlemise ja käitumisega töökad, eesrindlikud inimesed, kes viivad Eestit edukalt edasi Riigina ja Eesti Rahvana.
Paraku.
Meie Parteide Esinduskogusse (RK) saadavad Parteid isikliku arvamuseta mõtlemisvõimetuid loodreid-nupulevajutajaid, kellel on suva Riigist ja Rahvast – peamine aga isiklik ja OMA Partei HEAOLU.
Põhiseaduse kohaselt PEAKS olema Riigikogu peaülesanne olema – tagada eesti rahvuse ja kultuuri säilimise läbi aegade -…
Mida me näeme täna aga igapäevaelus? 
Meie Riigi Põhiseaduskomisjon leidis, et MEIE  RIIGI KÕIGE TÄHTSAM KÜSIMUS ON – Riigi kõige nõrgemate ja vaesemate aitamine, mis viib peatselt-koheselt meie Riigi õitsengule, see on - parteide täiendav rahastamine.    
Parteide rahastamine nii oluline küsimus – et sellega tegeleb pidevalt (DASA, MSA) Riigikogu Põhiseaduskomisjon? 
Praegu on käimas arstide streik. Miks? Kas arstid on ahnemad kui riigikogulased? Kindlasti mitte.
Kummaline on see, et riigikogulasi ei morjenda see, et arstid lahkuvad Eestist. Neid ei pane muretsema see, et arstid lahkuvad Eestist ja Eesti rahvas jääb arsti-abita. See tähendab seda, et Eestis kasvab suremus ja Eesti elanikkond jätkuvalt väheneb. Kas meie Valitsuse ja riigikogulaste hulgas pole mõtlevaid inimesi või pole neile oluline põhiseaduslik nõue - Eesti Rahva ja kultuuri edasikestmise suhtes, Eesti Riigi ja Rahva väljasuremine?

Mind hämmastas ka umbes aastatagune olukord Eestis. Siis ületas töötute arv Eestis 100 000-lise arvu. Valitsus ja Riigikogu oli seisukohal, et meie olukord on väga hea – las inimesed lahkuvad väljamaale – meie valitsus küll ei hakka muretsema rahvale uusi töökohti – see pole meie Riigi ja Valitsuse mure!
Sama positiivsel seisukohal olid Valitsus ja Riigikogu üldise eestlaste väljarände osas. Nemad arvavad, et eestlased rändavad väljamaale tarkust ja kogemusi omandama, hiljem tulevad Eestisse tagasi oma kogemusi rakendama.  
Kas nad on tõesti nii rumalad ja naiivsed?

Meie valitsejad ei saa sellest aru, et kui inimene on saanud kogeda normaalset elu normaalses elukeskkonnas – võõrriigis, - siis ei sunni teda enam miski Eestisse tagasi tulema - siia hädaorgu, kus Valitsus suudab tagada hea elu vaid riigikogulastele ja  Valitsuse liikmetele. Inimesed, kes tulevad siia riiki tagasi vaid surema – ei vii mingil määral Eesti riiki ja rahvast edasi.

Eesti rahvas ei ole loodud AINULT meie AHNETE Parteide ja parteilaste ülalpidamiseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar