laupäev, 7. jaanuar 2012

Meid valitsevad UFOnaudid

Toompea UFO-naudid elavad Kuul. Kadrioru UFO-naudid siis vist Marsil?
Huvitav, mida seob Ufo-naute Eestimaaga? Kuu ja Mars on ju Eestist väga kaugel.
Esialgu ei tulegi rohkem midagi meelde peale selle, et Eesti elanikud saadavad kuu- ja marsi UFO-nautidele Eestist õhku, vett, toiduaineid, luksusesemeid, teenijaid, koormate viisi raha, kulda jne...
Mis siis Eesti rahvas neilt selle eest vastu saab? UFO-naudid - Kosmose-elanikud saadavad meile kuhjaga käskusid ja keelde, koormisi, makse, rahanõudmisi…. Tihti pillavad nad suulisi lubadusi tuleviku imelisest elust Andromeeda udukogus, kilplaslikke pärle -nõuandeid kuidas rahva elu võiks palju paremaks teha – kui kosmose-elanikud järgmisel aastatuhandel raatsiksid Eesti rahvalt võtmata jätta kümnist 10 senti aastas vähem…

Toompea- ja Kadrioru UFO-naudid ei saa aru, miks Eesti elanikkond väheneb? Mis on Eestist lahkumise põhjus? Nad ju küll valitsevad kosmosest maad väga hästi.
Ometi on Eesti elanikele nende poolt loodud kõik õndsuse tipu saavutamiseks vajalikud tingimused. Rahvas saab UFO-nautidele raha ja rikkusi piiramatult kokku kanda, rahval on soodustingimused elada külmas, paljas ja näljas –nad ei pea kalleid riideid ostma ja kallist dieeti pidama, Rahvas peab tasuta oma tervist karastama ja nende hulgast toimib looduslik valik – tervem-tugevam jääb ellu ja nõrgemad surevad ära. Mida neil veel vaja on, et lahkuvad Eestist – pole ju inimestel suuremat rõõmu kui jäägitult kõik ära anda Toompea-Kadrioru UFO-nautide heaks.

UFO-naudid seevastu peavad piinlema kaaviari süües, tegema kalleid dieete, üle iga kuu tegema kulukaid puhkuse-ravikuure Itaalia või Egiptuse randades, igal aastal mure uue auto-helikopteri muretsemine kalliduse ja kvaliteedi pärast… Kui kallid on need mõttepärlid, mida UFO-naudid puistavad rahva ette…
Kui Ennastsalgavalt peavad UFO-naudid ise vaeva nägema, et endi hulgast leida ja kasvatada uusi Toompea UFO-naute, kes osakavad ainult võtta - midagi peale tühjade lubaduste vastu andmata.
Mis on rahva mured UFO-nautide murede kõrval? Muresid rahval pole.
UFO-naudid on juba ammu selgeks teinud, et Eestis on kõige demokraatlikum riik, kus on kõige madalamad hinnad ja maksud, Eesti on viie rikkama riigi hulgas, Eestis kukuvad banaanid palmide otsast inimestele suhu – polevaja tööl käiagi.
Meie UFO-naudid on kõige vaesem ja abivajavam klikk, keda peab kogu rahvas ööpäevaringselt aitama, sest nemad mõtlevad 24x7x365 tundi aastas – kuidas rahvas saab neid aidata…. Mõtlemine on aga kõige raskem töö (muinasjuttude jutustamise järel). Meie UFO-naudid aga teevad aga KÕIGE RASKEMAT (samas aga KÕIGE RÄPASEMAT) tööd üldse.
Kuigi Eestis on VÄGA arenenud Demokraatia, tuleb UFO-nautidele maksta pidevalt suurt summa raha - siis hakkavad nad ehk mõtlema DASA programmi raames – mis asi see MEIE DEMAOKRAATIA õldse on?
Kadrioru UFO-naut selgitas väga polpulaarselt – kui kahjulik on vaestel süüa rämpstoitu, vaja on tervislikult süüa rasvata fileed, omamaist kallist mahetoitu ja puuvilja…- eriti neile, kellel ei jätku selleks raha.
Viimase näitena Karioru UFO-naut Evelini – pärlina - soovitus pensionäridele –jätta jutt väikestest pensionitest ning rasvumise asemel kutsub ta tervise ja elurõõmu säilitamiseks tegema tasuta kasulikku tööd..

Evelin Ilves: ärme räägime pensionist, pakume vanuritele hoopis vabatahtlikku tööd. Delfi 07.01.2012.
(http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/evelin-ilves-arme-raagime-pensionist-pakume-vanuritele-hoopis-vabatahtlikku-tood.d?id=63744074 )
Mõni kommentaar sellele artiklile „Delfist” (kokku üle 190 kommi)

-kuule proua, mulle ei maksa mees ööbimise eest, ka ei ela ma Eesti rahva arvelt..mul vaja ikka süüja osta ja ka need üüratud kodukulud maksta, mida irl lubasalandada..tulge maa peale seal kadriorus.....
irvitate siin Eesti vanurite üle.....
labane see proua sõnavõtt...
- oleks jumet kui 101 dalmaatslast lahti lasta ja 101 pensionäri saaks selle tööga ka ilma rahata palju paremini hakkama, poolte riigiametnike tööga samuti.
Aga miks maksab presidendipaar oma majapidajannale 59 eurot tunnis? Lastetoetus on meil 19 eurot kuus, toimetulekutoetus 67 eurot kuus, pension 250 eurot kuus- mitte tunnis ega päevas- vaid kuus.
-Paistab ,et pr.Ilves ei tea pensionäride elust mitte midagi,sest kuidas saab proua nii nõmedat juttu ajada.Olen ise pensionär võitlen iga päev oma tervisega ,kuidas saan siis veel ilma rahata tööl käia.EI jõua isegi rohtusid välja osta,PR.tule maapeale ja tutvu ka vaeste inimeste eluga ,kõik mis teie suust tuleb ,ajab tõsisetl naerma,TEHKE TEIE ILMA RAHATA TÖÖD. Saate väga palju raha jagage seda siis vaestele.
-Rumal inimene! Enamik pension're vaatavad kuidas oma eluga kuidagi hakkama saada. Paljud peavad oma lapsi ja lapselapsi aitama hoida, koolitada jne. See proua seal oma hunniku otsas, ei tea ikka Eesti tegelikkusest tuhkagi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar