teisipäev, 18. jaanuar 2011

Riigikogulase kasulik äriidee

Üksikkandidaadi äriidee.
Riigikokku valitud - on riigikogulase ja tema laste elu varanduslikult kindlustatud. Ta ei pea enam tööd tegema. Automaatselt muutub riigikogulane Absoluutse Tõe kandjaks ja temalt küsitakse ALATI AUTORITEETSET arvamust kosmosetehnoloogia, majandusteaduste, neurokirurgia ja mikrobioloogia alalt. Ta on kompetentne kõigil elualadel – autoriteet. Tänu sellele saab ta ka kümnekonna ettevõtte nõukokku-juhatusse, kus temale makstakse igast nimekirjas olemise eest igast nõukogust-juhatusest mitu keskmist palka. Peale Riigikogust lahkumist on ta omale nime teinud – ja kõik läheb automaatselt edasi, rääkimata superpensionist.
Kes ei tahaks hästi elada? Eks vist ikka kõik. Varsti tuleb aeg, kus soovijad saavad oma selle soovi realiseerida. Tuleb minna Riigikogu liikmeks. Ainult pisut ettevõtlikkust ja edaspidine muretu elu kuni elu lõpuni on garanteeritud. Mooduseid on muidugi mitmeid. Pakume mõne variandi. Igaüks valib endale sobiva projekti, sest järgmistel valimistel tahavad paljud oma ja laste elu ära kindlustada.
Mida teha, et saada Riigikogu liikmeks?
Piisab võtta endale pangast lühiajalist laenu 60-70 tuhat EURi kuni poolteiseks aastaks. pooleteisega on see pangale tagasi makstud ja värske riigikogulane hakkab puhastulu lõikama, kusjuures ise ei pea sealjuures oma püksirihma pingutama, kogu aeg võib EUROsid vabalt edasi lennutada..
Kõigepealt tuleb pangalaenust ära maksta osa – kandideerimiseks Riigikogusse – kautsjon. See on enne valimisi üksikkandiaatidele kohustuslik. Selle kautsjoni saab tagasi peale edukat kandideerimist ja riigikogulaseks saamist. Nüüd on mitu teed-varianti kuidas edukalt kandideerida ja Riigikogusse valituks osutuda.
1. Viljandimaa mees pakkus kogu riigikogulase palga valijatele – see on liialt kulukas. Kuuldavasti on seda ka varem mõned juba proovinud. Tuleb mitmel korral kandideerimise käigus kuulutada valijatele, et eduka valituks osutumise puhul korraldate Teie loterii poolthääletanute vahel, kus poolthääletanute vahel loositakse välja 5 saja-eurost peavõitu ja 5 -50-eurost võitu (kokku alla riigikogulase ühe kuu palga) – seejärel on pääs Riigikogusse kindlustatud – kuna loteriis osalejaid ja võitude tahtjaid on NIIVÕRD PALJU. Loteriipileti hinnaks on Teie poolt valimistel antud hääl. Teie ise ei pea midagi tegema – nii suudate aasta jooksul ka ilma pingutamata pangalaenu kustutada ja Teie elu on kindlustatud. Kui Te valitukseiosutu – siis tühistate loterii ilma väljamakseteta.
2. Teine võimalus. Maksate kandidaadikautsjoni ära, ülejäänud raha kulutate eduka kandideerimise läbiviimiseks. Selleks ostate hulgaliselt õlut ja pepsit kokku, üürite suure õllesummeri telgi kogu eelhääletamise ajaks. Eelhääletamisel esineb telgis mõni lõõtsmoonik või bänd. Esimene õlle- või pepsipudel ei maksa raha, vaid see tuleb ID-kaardiga samas telgis asuvas arvutis välja lunastada - hääletamisega Teie poolt. Viina saab 10 grammi. kui tullaks koos sõbraga Teie poolt hääletama. Nädalaga on vajalik häälte arv Riigikogusse pääsemiseks garanteeritud ja tagatud muretu elu kuni elu lõpuni.
3. Kolmas võimalus. Kui eelnevad variandid mingitel moraalsetel kaalutlustel ei sobi. Maksate kandideerimiskautsjoni ära. Üürite eelhääletamise ajaks suure õllesummeri telgi, kus korraldate loterii „Iga loos võidab“, kus võitudeks on kirjaklambrid, kustukummid, tikud, vanad sokid, sukad, peavõiduks grillitud kana. Nii iga eelhääletuse päev (seda kannatama peab ainult nädala). Loosid on tasuta, selle lunastamiseks tuleb hääletada ID-kaardiga Teie poolt arvutis. Pole mingit häälte ostmist – raha ju ei liigu kuskil - kõik on juriidiliselt korrektne.
4. Maksate kandideerimiskautsjoni ära ja kandideerite kusagil Põlva-, Võru- või Pärnumaal. Palkate eelhääletuse ajaks paar meest auto ja arvutiga , kes hakkavad keskusest kaugemal asuvaid külasid läbi sõitma. Need mehed vähendavad inimeste jalavaeva valimistepäeval, lasevad oma arvutist Teie poolt hääle ära anda, kinkides valijale meeneks kuldse EURO-mündi. Meene kinkimine ja teise inimese jalavaeva vähendamine ei ole häälte ostmine ja seega ei saa keegi õige hõlma hakata. Oletegi valitud ja edaspidine elu kindlustatud. Kõik on juriidiliselt korrektne.
5. Eelvalimiste ajal teha paar rahvale tasuta kontsert populaarsetest poptähtedest esinejatega, kus pääsmeks kontserdile on Teile Riigikogu valimistel antud hääl (mis antakse Teie arvutist kotserdi pääslas.
6. See moodus on natuke aeganõudvam. Lollikindel, kuid võib osutuda odavamaks, kuna kautsjonit ei pea ise maksma ja reklaamikampaaniat ei pea ka ise läbi viima. Teil tuleb läheneda loovalt mõnele parteibossile (Ansip, Lukas, Jänes, Savisaar...), hakata tema isiklikuks sekretäriks (toapoisiks, armukeseks, koerapoisiks...), näidata igati üles oma ustavust-truudust bossile, teha ennast temale vajalikuks ja anda kergelt mõista oma soovist kandideerida. Nii saate partei valimisnimekirjas teise või kolmanda koha – ülejäänu eest hoolitseb juba parteiboss. Ehkki Te hääli ei saa – parteinimekirjas olete esimese viie hulgas – oletegi valitud. Tasuv riigikogulase koht tuleb niimoodi natuke vaevarikkamalt, kuid Teie elu on kindlustatud. Superpension on kindlustatud.
Muidugi on häid ärivariante riigikogulaseks saamiseks rohkem, kuid need on ainult mõned nendest.
Need võimalused tasuvad alati ära, kuna riigikogulase palk/töötasu, juhatustes/nõukogude nimekirjas olemise eest saadav tasu ning riigikogulase superpension tasuvad mitmekordselt ära tehtud kulutused. Peaasi – Te peate unustama oma südametunnistuse, eetika ja moraali (kui neid on).
Seega pole meil mingeid takistusi oma elu kindlustamiseks ja saamegi tegusa Riigikogu, mis koosneb ettevõtlikest, ärivaistuga hakkajatest riigikogulastest, kes juhivad riigi õnnerikkasse ärirohkesse tulevikku alates märtsist.
Seda, et meil oleks mingit tegemist teadmiste oskuste, aususe, õigluse, moraali ja eetikaga??? Sellest loobumine on poliitikasse siirdumise eeltingimus!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar