teisipäev, 1. juuni 2010

Toompea versus Tallinn

Mida küll öeldaTallinna Linnaja Toompea vaidluse kohta?
Kui see oleks tavaline nääklemine-kemplemine, siis võiks öelda – kisklemine lasteaia tasemel. Aga see toimub ju meie poliitikute vahel, kes peaksid olema meie AU, UHKUS JA SÜDAMETUNNISTUS! Küsimus on VÕIMUS – mille nimel on kõik vahendid lubatud.
Vägisi tekib küsimus. Mis vahe on maanteröövilitel ja meie suurparteil?
Kes on maanteeröövli bande? Organiseerunud röövlid, kes röövivad üksikuid liiklejaid (kellest jõud üle käib) isikliku rikastumise eesmärgil. Röövivad ära ja kaovad peitu kuni uue röövini, kus neil on uus ohver. Nad teavad, et on kurjategijad, teavad, et on seadustega pahuksis ja varjavad endid ausate inimeste hulgas, püüdes näida ausate inimestena. Kui neil (röövlitel) kas on juba piisavalt raha, tunnevad tüdimust röövlielust võ ihakkavad kartma oma elu pärast –lõpetavad oma röövli elu (või ka võllas).
Aga meie (suur)parteid? On samuti (veel paremini) organiseerunud parteisse, kuid eesmärk on neil teine. Nende eesmärgiks on: haarata võim endi kätte, saadud võimu abil luua SELLISED SEADUSED, et võim NÄIKS demokraatlik ja KOGU rahvas ANNAKS partei loodud SEADUSE ALUSEL pidevalt neile raha-vara. Teha nii, et rahvas annaks PIDEVALT JA VABATAHTLIKULT oma vara parteidele.. Peaasi on isiklik võim või osalisus võimus.
Parteilaste õigus RAHVALT RAHA saada põlistatakse nende endi tehtud seadustega ning parteilased on rahva KÕIGE AUSTUSVÄÄRSEM OSA,. Partei-röövlid ei pea ausad näima, sest nad on ausad - ISEENDI loodud seaduste järgi. Võimulolevat parteilast ootab ainult üks tee –jalad ees Metsakalmistule – nemad enne röövliametist ei loobu.
Parteilaste rikastumise eesmärk on sama nagu maanteeröövlitelgi.
... Vihaselt võitlevad poliitikud võimu pärast selle tõttu, et koos võimuga kaasneb neil ka õigus raha (oma taskusse) ja au ise-endile jagada. Praegu käiva võitluse on tinginud hirm – RIIGIPIRUKA jagamisringist eemale jääda.
Riigipiruka jagamisest natukegi kaugemale jäämine tähendab parteidele – kümnete või sadade miljonite kroonide (endi taskutesse) kaotamist aastas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar