teisipäev, 19. veebruar 2013

95. aastapäevakõne... 3



Eesti Tulevikust.

Meie Eesti on kahtlemata demokraatlik riik –seda teavad kõik. Aga meie ise peame alles õppima – MIS  ON  DEMOKRAATIA. Vaat sellepärast peame me parteidele andma vähemalt miljon eurot igal aastal (nagu oli plaanis DASA –MSA planeerimisel). Parteid peavad uurima – kuidas suurendada oma demokraatlikuna näivat VÕIMU halli massi üle, välistama ka juhusliku vastutuse võimalust iga parteiliikme puhul. Partei on ju ikka MEIE  AU, MÕISTUS JA SÜDAMETUNNISTUS.

Meie  Riik on ikka hoolitsenud kõige vaesemate eest. Meil on kõige vaesemaid abivajajaid umbes 3-4% (parteiliikmed). Parteide finantsiliseks ülalpidamiseks peame Parteidele andma VÄHEMALT 10 miljonit eurot aastas. Lisaks lubame Parteidele annetuste andmised eraisikutelt ja juriidilistelt isikutelt, ettevõtetelt ja selle annetuse suuruse võrra vabastatakse annetajad igasugustest maksudest. Kaalumisel on ka igale Parteile Riigi arvelt 500 manageri (partei liikmete hulgast) koha loomine. Meie Parteid  PEAVAD domineerima halli rahvamassi üle! Kuigi. MEIE Rahvaks peaks lugema  TOOMPEA- ja KADRIORU  RAHVAST.

Me pole unustanud ka töötuid. Nendele töötutele, kellel on Tööbüroosse registreerima  kõndida üle 10 km, anname tasuta aastas 1 paari kingade pooltaldu, et nad saaksid kompensatsioonina büroosse kõndimisest kulunud kingi parandada.

Viimasel ajal on palju kuulda seda, et palju eestlasi lahkub Eestist. Viimase uuringu põhjal olevat neid isegi  37%. Aga see on ju Wery OK! Inimesed lähevad laia maailma, õpivad, saavad targemaks ja vähemalt pool protsenti lahkunutest tulevad tagasi PALJU  TARGEMANA  Eestit üles ehitama.
Väide, et  Eesti jookseb eestlastest tühjaks – see on absurd! Meie püstitame loosungi – IGASSE PERESSE 10 LAST! Seejärel KÕIK  Meie noored naised kipuvad kohe meeste vooditesse, siis sünnitama – ja 15 aasta pärast on meid juba 2 miljonit!

Eesti seni geniaalseim bränd ”Wellcome to Estonia” on edasi aktuaalne ja toob siia hulgaliselt investoreid selleks, et meilt rikkusi maksuvabalt  välja viia. Nüüd on aeg uuendada brändi, et näidata meie demokraatia suurust ja tuua meile juurde kvaliteetinimesi. Oleks aeg kuulutad välja uus konkursss-võistlus, mille preemiaks oleks samuti 13 miljonit Eurot. Selle konkursi võitja on ka juba enam-vähem teada  - see on sama – eelmise geniaalse brändi geniaalne looja. Ka võidulause on on teada „Welcommen – geyd  ja  lesbid!” . Me seadustame homo-abielud. See toob maailma erinevatest maadest homode demokraatiat nautima, tuues meile seega rahvast juurde – nad parandavad ka meienegatiivset iivet.
Meil on positiivne näide Eesti arengust edasise demokraatia teel – meie Jääkelder rahva ettepanekutega. Rahva rumalate ettepanekutega saame me hakkama ja nullime KA KÕIK nende ka asjalikud ettepanekud formaalsete väidetega – oleme ikka Demokraatlik  riik!

Eesti tee on siiani näidanud, et me oleme õigel teel!
Ühtse Euroliidu juhtimise all võidukalt – Eesti  lõpuni!   
Eelmine  blogi sel teemal..


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar