laupäev, 28. september 2013

Eesti vajab Riigi JUHTI 2



Eesti  vajab  RIIGI juhti  2

Meie Parteide Juhtidest.  
1.     IRL. Meie esimene peaminister Mart Laar teenis miljoneid USD-sid Iisraeli relvatehingut sõlmides koos Apananskiga, Riigile kuuluvaid NSVL rublasid müües koos Strandberg & Pruuliga, Eesti Raudteed müües, oma maja ehitusel korduvalt töötajatele ümbrikupalka makstes, sai miljoneid USD majanduspreemiat  … Lõpuks invaliidina pandi ta vastu võtma Eesti Panga nõukogu juhatuse esimehe „palka” … teenete eest isamaa, metsade ja pankade välismaalastele mahamüümise eest? (http://leopall.blogspot.com/2010/02/laari-pattudest.html)  Igal pool eesmärgiks – omakasu, mõtlemata Riigile  ja  Rahvale. Kas  selline tegevus ühendab Parteid-Rahvast, eriti veel ISAMAALIST?
Nüüd on Partei (IRL) esimeheks Urmas Reinsalu – kaitseminister, mis vastab tema võimetele – kus pole vaja mõistust sel alal (nagu näitas Jürgen Ligi). Piisab  parteilisest kuuluvusest. Tegelikult U.Reinsalu senised sõnad  ja teod näitavadki seda, et midagi  asjalikku-andekat sealt pole tulnud  ega ole tulemas. Peamine valimisloosung – Kodukulud alla! Ei suudetud täitma asudagi – rääkimata täitmisest.

2. Reformierakond.
- Eelmine Reformierakonna  Esimees Siim Kallas  - jääb ajalukku sellega, et ta on tihedalt seotud 10 miljoni USD kadumisega (kriminaalsüüdistus lõpetati  seoses aegumisega ja seostatakse VEB- fondi rahade kadumisega (traditsiooniliselt aegunud, sest 10 aastat möödas). MõlemaL JUHUL OLI TA Eesti Panga President.
Praegune Reformierakonna Esimees on roosade prillidega seemneidsööv fooliumimütsiga endine NLKP APARAADI töötaja. Seoses oma atribuutikaga (roosad prillid, seemnesöömine ja fooliumimüts) ei taju ta adekvaatselt inimeste elu Eestis, tal on kujutluspilt – et kogu Rahvas elab Toompea hüvedes. Ansip on uhke selle üle, et Rahvas elab kriisis („just sellises kriisis ma tahangi elada”); ta on uhke selle üle, et eestlased lahkuvad tuhandete kaupa Eestist, eestlaste elatustase on kolme viimase Euroopa riigi hulgas (Siiski Bulgaariast ja Rumeeniast eespool). Andrus Ansip on uhke Reformipartei saavutuste üle, et nende Parteie targal juhtimisel on saavutatud:ligi 60 tuhat last elavad alla vaesuse piiri või selle piiril,  majandus areneb elektrihinna (25%-st) tõusust (kuigi rahvas vaesub)… Reformierakonna Juht on koondanud endasugused roosade prillidega seemnesööjad nagu ta isegi J.Ligi,  R.Lang, T.Rõivas, jne... 

3. Keskerakond. Edgar Savisaar. Üks Rahvarinde elluviimise peainitsiaatoreid.
Tugev poliitik, kavalpea, hea organisaator.Praegu Tallinna linnapea. On palju teinud nii oma Partei kui valijaskonna hüvanguks. Väga pljude poolt vihatud –samas ka paljude poolt soovitud Partei Juht. Paljud parteid on koondunud tema vastu. Temast on loodud kuvand kui rahvavaenlasest ja kodumaa reeturist ( nagu tegid Oktoobrirevolutsioonijärgselt Venemaal bolshevikel kombeks oli). Kui palju sellest laviinist tõtt, kui palju valet… raske öelda, sest enamus väiteidon tõendamata ja paljasõnalised. Paljud inimesed ei suuda objektiivselt hinnata Savisaare tegusid, sest neisse on juba  sissesöödetud-programmeeritud vihkamine Savisaare tegudesse ja olemusesse.

4. Sotsdemid Mikseri juhtimisel. Noor mees pole veel ennast avanud – mida suudab.. Üldiselt suunad on ‚iged, kuid kuidas need välja kukuvad??
5. EKRE Helmedega eesotsas on Tallinna TV saates „Vaba Mõtte Klubi” jätnud Rahva ja Riigi huvidega arvestava  erakonnana, kus valitseb Terve Mõistus. Esialgu on liikmeskond väike  ja vähetuntud, kuid… asjad arenevad.

Mis on iseloomulik meil praegu Parteide  Esinduskogus (Riigikogus) aega viitvatele parteide liikmetele - Parteidele?

Meie Parteid tegutsevad KASUMLIKE  ÄRIÜHINGUTENA (http://leopall.blogspot.com/2010/08/partei-on-kasulik-ariuhing.html ),  müüvad Rahvale oma kehva kvaliteediga Riigijuhtimise teenust liialt kallilt (http://leopall.blogspot.com/2010/02/parteid-muuvad-liiga-kallilt_28.html ). Miks kehv kvaliteet? Sest Riigiaparaat on ülepaisutatud, riigiaparaat töötab ebaefektiivselt ja meie Riigil puudub nähtav edu e. Riigi juhtimise tulemused (kvaliteet) on nigelad.

1.     Meie Parteid ei arvesta Rahva soovidega ega Riigi vajadustega, peamised on Partei endi vajadused,
2.     Peamine on olla võimul või võimule võimalikult lähedal ja osaleda Riigi rahade ja mõjukate kohtade jagamisel oma äranägemise järgi..
3.     Suruda kõigile peale oma Partei parteilist tahet.
4.     Hoida eemale Riigi juhtimisest targad spetsialistid, kuna need võivad saada ohtlikeks konkurentideks Partei juhtkonnale. 

Praeguste  Parteide juhtkondades ma Parteisid ühendavat ja Riiki edukalt juhtivat JUHTI  ma  ei  näe
Samal teemal

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar