pühapäev, 1. jaanuar 2012

Riigikogulased õppigu esialgu elementaarseid asju 3

Aastaid väidetakse seda, et VÕIM ERALDUB RAHVAST.
See on ju üpris loogiline, kuna meie VÕIM ei taha teada RAHVA arvamust-huvisid ning huvitub AINULT isiklikust heaolust. Pealegi on VÕIMURID ISE teinud sellised seadused – mis välistavad RAHVA arvamusega arvestamise. Sõltumata sellest – mis RAHVAS arvab - VÕIM (e. Parteide tagatuba leiab seda), et SEADUSLIK ja obligatoorne on see - mida PARTEIDTAHAVAD – Rahva arvamus KEDAGI EI HUVITA.
Iga RAHVA ARVAMUS, mis on PARTEIDE arvamusega VASTUOLUS, on automaatselt vastuolus ka Parteide tagatoa poolt kehtestatud seadustega.
Parteide poolt kehtestatud Seadustega on kehtestatud aga see, et VÕIM ei olene Rahvast ja Rahvas ei saa mingil moel takistada PARTEIDE peaeesmärki - endi rikastamist Rahva ja Euroliidu arvel.
Kuigi Parteilaste hulk on ALLA 4% Eesti elanikkonnast – valitsevad nad KOGU EESTIT parteilaste isiklikes huvides – arvestamata riiklikke ja Rahva huvidega..
President arvab, et meie poliitikutel puudub sisemine eetiline kompromiss. Kust see saaks tullagi kui meie KÕIGIL poliitikutel Riigikogus puudub Eetika ja Moraal täiesti – NEIL EKSISTEERIB ainult poliitiline südametunnistus.
President Ilves: poliitikutel puudub sisemine eetiline kompass (171)

Meie RK ja Valitsus peab primaarseks OMA Kaukat ja materiaalseid väärtusi. Majade-ruumide-asjade luksuslikkust… Aga inimesed ja inimväärtused – on nende jaoks olematud asjad. Parteid peavad rahvast kõntsaks- kellega ei pea arvestama. Eetika ja Moraal kõlbavad ainult selleks ja nii kaua – kui need teenivad Partei VÕIMU.
Meie RK ja Valitsus kasvatavad üles tulevast põlvkonda, mille eesmärgiks on materiaalsete väärtuste kogumine – kasutades selleks nii lubatud kui keelatud võtteid – sülitades kõigele inimlikule – rääkimata eetikast, moraalist või seadustest. Kodumaa mahamüümine omakasu eesmärgil pole meie riigikogulastele-isamaalastele mingi probleem (Raudne, Stelmach, Kabrits, see on ainult 1 näide paljudest analoogsetest)…

Ilmselt ainult (rumalale?) rahvale tuleb pähe mõte – riigikogulased olgu Riigimeheliku käitumisega austusväärsed töökad Riigikodanikud, kes on teistele eeskujuks nii töös kui isiklikus elus. Ta peab olema tark, seadma esiplaanile Riigi ja Rahva huvid… Meie Põhiseadus seda küll ei nõua ja meie juhtiv-suunav jõud Parteid valivad Riigikokku keskpäraseid kuulekaid nupulevajutajaid – tagamaks vääramatu VÕIMU Partei tagatoale.
Haridus ei tähenda HARITUST. Ka põhiharidusega inimene ON enamasti HEA inimene, kasulik riigikodanik, ja ka kasulik riigikogulane. Ei pea olema kõrgema haridusega, et käituda riigimehelikult, olla hea majandusmees ja ümber käia RAHVA varaga HEAPEREMEHLIKULT. Küsimus ei ole mitte hariduse diplomis –vaid INIMESES ENDAS
Seda aga ei saa paraku öelda meie riigikogulaste suhtes.
Riigimehelikkust ÕPPIDA on kaunis raske, kuid seda saavutada siis - kui seda RIIGIKOGULASED ISE EI TAHA – on lausa võimatu. Meie parteilase südametunnistusega riigikogulastel pole eesmärgiks mitte riigimeheks OLEMINE, vaid – Riigikogus OLLES - VÕIMALIKULT SUURE majandusliku OMAKASU SAAVUTAMINE.
Pealegi. Palju paremini saavutatakse RIIGIMEHELIKKUS siis, kui inimest KASVATATAKSE ja ÕPETATAKSE pikaajaliselt – olema eetiline Isamaa patrioot ning ALATI käituma - silmas pidades EELKÕIGE RIIGI JA RAHVA HUVISID…
Praeguse Riigikogu liikmete sellist püüdlust ei paista MITTE KUSAGILT.

Mis on aga meie RIIGIMEESTE EESKUJU?
PRESIDENT- tema naise talu ülalpidamiskulud rahva arvelt on kordades suurem kui presidendi aastapalk, erapoolikus Parteide suhtes Keskerakonna küsitav Idarahaskandaal välistab Keskerakonna osalemise valitsemises, IRL-i poolt venelastest ärimeestele suure raha eest omakasu eesmärgil elamislubade andmine pole - suurt numbrite tegemist väärt).
Riigikogu esimees Ene EEGMA – on normaalne, et riigikogulased oma töö kõrvalt ajavad äri,,, kasutades ära ka oma riigikogulase staatust. Kui ta sai 25 000 allkirjaga nõudekirja vähendada liigasuurt palka ja hüvitisi – võttis ta abinõud tarvitusele – ja hoopis tõstis riigikogulaste palkasid ja hüvitisi. 1 lapse kasvatamiseks on juba aastaid abiraha 19 Rurot, samal ajal tõuseb sel aastal kõigi riigikogulaste AINULT PALK 13 korda suurema summa võrra.
RK Põhiseaduskomisjoni esimees ilmselgete Põhiseaduse rikkumiste puhul EI NÄE nendes rikkumistes Põhiseaduse rikkumisi. Küll ütleb ta „külma kõhuga” – Me võtsime peaaegu 1 mln. Eurot. Miks? Selleks, et siiani oleme demokraatia-kraane kinni keeranud, nüüd kui VEEL raha saame, ehk hakkame vaatama ja uurima – MIS ASI SEE DEMOKRAATIA ÜLDSE ON…
Seepärast tundub, et Riigikogu EI KOOSNE riigimeheliku käitumisega RIIGIMEESTEST, vaid teistega mittearvestavatest ahnetest hobusevaraste bandedest.
P.S.
Ka 2 eelmist lugu analoogsel teemal...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar