teisipäev, 27. detsember 2011

Riigikogulased õppigu esialgu elementaarseid asju 2

Üpris lootusetu on oodata meie riigikogulaselt Riigimehelikku käitumist, heaperemehelikku suhtumist Riigi ja Rahva varasse – kui riigikogulane alates majoneesi ostmisest, autoliisingust, öörestorani külastamisel sõbranna-sõbra „mahavõtmiseni” ja oma WC paberi muretsemiseni jätab täiesti seaduslikult RAHVA kanda.
Riigikogulase parteilise südametunnituse tõttu ei saa neilt nõuda ka ELEMENTAARSEID tavakodanikule esitatavaid Eetilis-moraalseid nõudeid nagu: ole aus, hoolitse ligimise eest, ära himusta võõrast ja vara ja võõrast naist.
Parteiline südametunnitus SUNNIB KÕIKE EETILIS-MORAALSET ASJA HÜLGAMA isikliku ja Partei-tagatoa nimel.
Muidugi oli nahaalsuse tipp Põhiseadusekomisjoni esimehe Rait Maruste Rahvalt RAHA VÕTMISE konstanteerimine (e. Dasa-Pasa projekti raames 14.12 2011),mille sisu on selline. 20 aastat pole me demokraatiaga tegelnud, sest meile ei piisa Parteilise tegevuse eest üle 90 miljoni krooni aastas, kui Parteidele lisatakse veel mittemidagi tegemise eest 900 000 Eurot, siis vahest ehk hakkame ka mõtlema – kuidas põhjendada meie PARTOKRAATIA absoluutset võidukäiku ja Rahva arvamuse EIRAMIST EestiiimKallas

Juba iidsetest aegadest on loodus korraldanud nii, et ka kiskjamad loomad ei hammusta seda kätt – mis neid pidevalt toidab – tänutäheks varasema toitmise eest ja lootes edaspidi toitu saada. Meie Parteid ei VAEVUGI Rahvale midagi selgitamast – niivõrd kindlad on nad oma vääramatus võimus Rahva üle. Nad hammustavad oma ahnuses oma toitjal – Rahval käed ja jalad otsast ära – peaasi, et oma isiklikku Kaukat täita.
Kahjuks peab tõdema, et Mart Laari ja Andrus Ansipi juhitavad Parteid on Eesti Riigile ja Rahvale ROHKEM kahju teinud kui NLKP Poliitbüroo Leonid Breznevi juhtimisel.
Vaadake ka eelmisi artikleid, sealhulgas Malle Pärna oma
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/eestis-on-loll-isand-rahvas-lasknud-end-teenril-

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar