laupäev, 29. mai 2010

Kuidas elada 1 000 aastat

Kes soovib igavesti elada? Kes aitab meid igavest elu saavutada?
Inimesed arvavad, et tervislik eluviis, imerohud, mingi ime,...
Asi on lihtsalt PALJU PROOSALISEM. Seda aitavad meil saavutada meie maailma kõige demokraatlikumad kohtud koos meie andekaima justiitsministeeriumi ja andekate kohtutäituritega.
Kuidas saavutada pikaealisus, mis garanteeriks sadu tuhandeid aastaid? Väga lihtne, Tuleb riigilt pihta panna miljoneid kroone, minna kohtu alla, kohtus saada tingimisi karistus ja asuda kohtu otsuse põhjal võlgu maksma ca 1 000 krooni aastas. Nii võib saavutada isegi igavese elu, sest aastas võib maksta ka 1 000 keooni asemel 1 kroon. Inimese igavesele elule aitab kaasa meie humaanne justiitsministeerium.
Kui palju aastaid peaks elama Ago Viiol? Lähtudes sellest, et ta maksaks ära oma võla riigi ees nagu siiani ca 1000 krooni aastas, siis umbes 600 000 aastat. Seni kahtlemata pikaealisuse rekord Viiolile!
Kui palju peab elama Aavik (Weroli tehaste asjus süüdimõistetu)? Ilmselt ka sadu tuhandeid aastaid. Oma nimelt kogu väärtus teistele kanditud (abikaasa ja lapse said miljonärideks tänu isa-Aaviku kinkidele), ise aga puupaljas ( isegi tualettpaberit ei saa osta, vetsus käib odavama liivapaberiga).
See kehtib meie sulide suhtes.
Meie ausate inimeste suhtes võivads meie kohtutäiturid põhimõtteliselt alusetult õhukraani kinni keerata, sulide suhtes mitte.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar