esmaspäev, 19. detsember 2011

Riigikogulased õppigu esialgu elementaarseid asju 1

Meie riigikogulased on seisukohal - Riigi juhtimine on nii lihtne, et ei nõua kelleltki mingeid teadmisi-oskusi. Olles juba keerlemas poliitikute karusellis omandatakse hämmastavaid omadusi. Omades ainult kasvõi keskharidust – sobib õpetama-juhtima teadlasi, arste, õpetajaid, lennundust, energeetikuid, arhitekte, jne... Poliitikuna pole tarvis mingit eriharidust ega sooritama mingeid eksameid. Poliitik on juht-spetsialist igal alal alates maapõuest kuni kaugkosmoseni välja. Meie poliitikud on sündimisest saati geeniused. - See on siit blogist „Meie juhtidest” (http://leopall.blogspot.com/2010/10/valikutest-valimistel.html).
Riigikogulastest jumalused-geeniused arvavad, et nad oskavad KÕIKE teha ja teisi juhtida-õpetada SÜNNIPÄRASEST (JUMALIKUST) ANDEST. Nad võivad andekad jutupaunikud olla, aga Eesti elu edasi viia nii – et Rahvas hakkaks hästi elama – seda nad ei suuda või ei taha.
Elu on siiamaani näidanud, et saades Riigikokku – unustavad riigikogulased ära oma lastoa kasvatuse, senised eetilis-moraalsed kriteeriumid, koolis õpetatud alustarkused nagu – austa vanemaid inimesi, seda mida ei tea – küsi targematelt, ära varasta-röövi, ära löö maaslamajat… KÕIK SEE asendub parteilise südametunnistuse tõttu lihtlabase AHNUSEGA, TEISTEGA MITTE-ARVESTAMISEGA, ÜLIKÕRGE (Partei tagatoa) EGO-ga, enese JUMALUSENA tundmisena ülejäänud Rahva üle.
Kõige tähtsam aga on see. Et nad EI OSKA EGA TAHA käituda riigimehelikult, ehkki riigikogulaseks olemine eeldab EELKÕIGE RIIGIMEHELIKUKS olemist nii oma teadmistes, sõnades, käitumises kui ka oma tegudes.
Kui Riigikogu Põhiseaduskomisjoni esimees väidab, et Riigikogu TAHAB DEMOKRAATIA edasiarendamiseks vastu võtta DASA SEADUSE EELNÕU, tegelikult aga varjab seda, et tegelikult tehakse PASA eelnõu - Parteide arendamiseks ja ja Demokraatia summutamiseks – röövides rahva vara… (http://leopall.blogspot.com/2011/12/dasa.html ) ja selle eelnõu esitab veel endine RIIGIKOHTU ESIMEES, EUROKOHTU liige…
Mis austust saab siis olla RIIGIKOGU vastu?
Ega asjata ei kõla kommentaariumites väited, et riigikogulase nimetus kutsub riigikogulaste tegevuse jälgijates esile põlgust ning on muutnud riigikogulase nimetuse liikmete sõimusõnaks sellepärast, et riigikogulased valimatult ahnelt hoolitsevad AINULT oma kukru paisumise eest – arvestamata rahva võimalustega.
Miks on Euroopas enamus kaupade hinnad palju odavamad kui Eestis, kui samal ajal on meie Eesti töötajate palgad-toetused-pensionid PALJU väiksemad kui teistes Euroopa riikides?
Kas meie Riigikogu, Valitsus, ametnikud on rumalamad kui teistes Euroopa maades?
Esialgu tuleb SELLELE KÜSIMUSELE automaatne vastus – meie RK. valitsus, ametnikud on PALJU RUMALAMAD kui mujal maailma riikides, … (http://leopall.blogspot.com/2010/06/saamatud-voi-rumalad-riigikogulased.html )
Miks nad PALJU rumalamad on? Sellepärast, et meie Riigikogu suhtarv riigi elanikkonna suhtes on PALJU suurem kui Soome Eduskuntas, Venemaa Riigiduumas või Inglismaa parlamendis…. Ametnike suhtarv aga 3 KORDA SUUREM kui USA-s. Samas on Rahva elatustase madal. 20 aasta jooksul pole Rahva elatustaseme tõstmisel suurt midagi ära tehtud. Tegemist on pigem stagnatsiooniga.
See on esialgne arvamus.
Kui järele mõelda, siis meie Riigikogu, Valitsus on PALJU AHNEMAD JA KAVALAMAD kui teistes riikides, sest teistes riikides makstakse töö tegijatele töö tegemise eest – mitte nii nagu meil – JUTUPAUNIKUKS OLEMISE ja NIMEKIRJAS OLEMISE EEST.
Ehk riigikogulased-Valitsus pole mitte rumalad, vaid kavalamad selles osas, et Rahvalt võetakse raha oma (ja oma huvigrupi) tarbeks vastutustundetult rohkem kui seda neile külluslikuks eluks vaja oleks – Rahvas ise on aga näljas ja paljas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar