laupäev, 17. detsember 2011

Dasa.... või PASA?

Dasa sõuad - parteidiktatuuri jõuad
Miks küll mõeldi välja niisugune nimi ja põhjendus – millega esitati Rahvale seaduseelnõu, mille esitas Maruste Riigikogule – Demokraatia Arendamise Siht-Asutuse eelnõu. Ju siis leiti, et Tõele vastava nimetuse lühend oleks natuke ebasünnis (Parteidiktatuuri Arendamise Siht-Asutus) ehk siis PASA. Tõele lähemal on see nimi seetõttu, et meie Riik üha kaugemale eemaldub Demokraatiast, Parteide diktatuuri nende arvates poole ja parteide poolt parteilaste moodustatud Sihtasutuste eesmärgiks on Demokraatia arendamine, mitte selle hävitamine meie Riigis. See maskeeriks vaid Parteide diktatuuri kindlustamise Rahva üle..
Ka poleks olnud viisakas otse välja öelda selle seaduse-eelnõu teist põhieesmärki – saada nälgivalt rahvalt VEEL JUURDE mittemidagi tegemise eest Rahvalt parteilase mõnulemiseks raha (siiski - lollitatakse rahvast ja võetakse demokraatia likvideerimise eest endile raha).
Riigikogulased peavad rahvast rumalaks lumpeniks – kellelt võib viimase naha koorida nende endi ja Partei alusetuks nuumamiseks. Selleks sobib parteidel ilustavate muinasjuttude jutustamine, mida saadavad nende jutule vasturääkivad mustad teod.
Demokraatia arendamine meie Parteide poolt – on viimane asi mida uskuda. Kui viimased üle kümne aasta parteid keeravad Demokraatia mutreid koomale – ja nüüd hakatakse SUURE RAHA EEST Demokraatiat ARENDAMA? Kui Parteid oleks TAHTNUD meie Riigis Demokraatiat arendada, siis oleksid nad eelneva 10-15 aasta jooksul kasvõi MÕNE ebademokraatliku valimissätte Demokraatlikumaks muutunud.
Aga seda pole meie Parteid teinud. Ja nüüd siis SUURE RAHA eest hakkavad meie Parteid Demokratiseerima?
Pole võimalik, sest siiani said meie Parteid Kasumlike Äriühingutena suurt raha (http://leopall.blogspot.com/2010/08/partei-on-kasulik-ariuhing.html ). See pole Parteisid pannud meie Põhiseadust austama. Asi on hoopis vastupidi (http://leopall.blogspot.com/2011/11/voimurid-versus-pohiseadus-1.html ). Miks suur raha pole siiani riigikogulasi pannud austama demokraatiat ja Põhiseadust?
Sellepärast, et Parteilastel (nad kõik ju riigikogulased) puudub OMA südametunnistus – neil on PARTEILINE südametunnistus, mis tuleb neil oma partei tagatoast (http://leopall.blogspot.com/2011/09/riigikogulase-poliitiline.html) - ja Parteide TAGATUBA on andnud 3 veretilka Kauka-Saatanale. Kauka-Saatanale antud tõetusi ei saa murda ning seepärast peavad - on kohustatud KÕIK parteilased-riigikogulased „parteilise südametunnistuse” järgi lunastama endi Partei tagatubade poolt Saatanale antud rahva koorimise lubadust.

Kas nüüd peaksime meie (naiivsed Lumpenid e. Rahvas) uskuma sinisilmselt, et MÕNI MEIE PARTEI tahab osakenegi oma VÕIMUST RIIGIPIRUKA jagamisel loovutada mõne sendi Demokraatia nimel ka Riigi peremehele (Rahvale)?
Seda ei luba teha neil Kauka-Saatanale antud 3 veretilka. Seda enam, et Riigipiruka jagamise juures olles saab Riigipirukat ja Riigi raha jagada kontrollimatult endile ja oma semudele – rääkimata Saatanale kalõmmi maksmisest.
Ennem suletakse koolid ja lasteaiad, saadetakse arstid, politsei ja päästjad välismaale, ennem hakkab päike tagurpidi pöörlema kui mõni Partei loobub Rahvalt omavoliliselt jõuga võetud rahast kasvõi 10 senti…..
Sega on DASA asemel tegelikult tegemist Partei(diktatuuri) Arendamise Sihtasutustega PARTEIDE rahastamiseks Parteide kontrolli all meie Riigis - kogu Demokraatiailmingute likvideerimisega meie Riigis.
Seda kõikke LOOMULIKULT Rahva arvel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar