esmaspäev, 17. juuni 2013

Edukas reformierakond..



Reformikate  ämbrid

Reformierkonda on alati saatnud nii  edulood kui ÄMBRID. Kumba neist rohkem on – seda ei tea keegi ega saagi teadma, sest reformierakond isegi  ei tea  seda.

- Pole mõtet rääkida Siim Kallase 10 miljoni USD eksimusest-apsakast-afäärist –seda on küllalt palju koorutatud, kuid  kui see oleks ainuke ja enam kordumisi sellel teemal poleks  olnud. Riigikohus - PÜÜDIS selle asja summuada.
- Järgmine asi on VEB-fondi afäär kus jäi kadunuks  sadu miljoneid kroone –jälle VÕTMEFIGUURIKS reformikas EP President Siim Kallas, kes tegeles sellega  aastaid ja lõpuks aastatetaguse tegelemise järel lasi paar päeva peale EP presidendi kohalt lahkumist - uuel EP Presidendil kinnitada, et Eesti on miljonite kadumisega nõus… Aga kuhu jäi sadu miljoneid kroone????
Väga paljud  arvavad, et reformikate  kaukasse. Igatahes on reformikad püüdnud VEB fondi rahade ja  nende kadumise asjaolusid kiivalt varjata ja kinni mätsida.

- R- Hooldus. Sisuliselt Reformierakonna firma, mille kaudu kanditi  reformile valimisteks miljoneid kroone. 

- Silver Meikar avalikustas musta raha kantimist reformikate arvele. Mitu miljonit krooni nii kanditi – keegi ei püüdnudki välja selgitada. Mustad rahad saadi väidetavalt ammadelt ja koguti küll kinnisvaraostudeks küll müüdi suvilaid – kõik Parteile annetamiseks.
Huvitav on see, et partei tagatubade isikud andsid „musta raha” (mille üle puudus igasugune arvestus ja aruandlus) usaldusisikutele selleks, et need kannaksid suuri summasid raha Partei arvele. Kui Partei arvele kanti ikka miljoneid kroone, siis – kui palju  raha kleepus Parteifunktsonäride käte külge,  mille jätsid endale ega raatsinud Partei arvetele kanda? Seda ei tea  ega uurimitte  keegi.

-   Autorollo afäär… Ajakirjanduse artiklitest jääb kõlama selline seisukoht, et Väino Pentus heideti Reformierakonna tankistiks erakonna rahastamisel. Tankist on Reformierakonna tagatoa (K.Pentuse isa ja R.Rosimannuse äi) lähedane isik. Tänu reformipoliitikutele sai tankist pangast suure laenu – spetsialistide hinnangul pangad nii suurt laenu tavainimestele/firmadele ei anta – peavad olema mõjukad inimesed seljataga! Nelja aastaga võetisularaha-automaatidest välja 17 miljonit EEK-i sularaha… firmad arveldavad tavaliselt pankades ülekannetega –mitte sularahas. Samal ajavahemikul tegid Pentus-Rosimannused  kaunis suuri annetusi Parteile ja kanti raha ka kilekottides Parteile (S.Meikar). 
Autorollo läks pankrotti, oletatavalt tankistilt pole midagi saada…  Kuid ajakirjanduse arvates kasutati suurt osa Autorollo rahasid Reformipartei ja selle parteilaste rahastamiseks. 

Mais toimusid REFORMIERAKONNA üldkoosolek koos  Partei Juhatuse valimistega. Läbivaks teemaks oli Partei Esimehe  Andrus  Ansipi kõne  läbiv teema: Inimõiguste arruanne  -  on OOD REFORMIERKONNA HEALE TÖÖLE EESTI  RIIGI JUHTIMISEL!   

Paljud seda  Ansipi eufooriat-entusiasmi ei jaga. Kui Ansipi edusõnumiga nõustub 3-10% elanikkonnast,  siis VÄHEMALT 70% seda  arvamust  ei  jaga. 

Kuna selles osas objektiivseid arvamusi teada ei taheta ega uurita, siis….
Võib kindlasti väita, et  ÜLE  55%  Eesti  elanikest  EI  PEA Eesti eduloo arengu põhjuseks Reformierakonda.
NSVL ajal ülistati  Jossif  Stalinit  INIMKONNA  PÄÄSTJAKS! 
Nüüd on  Eesti päästjaks  ÜLISTANUD  ENNAST Reformierakond.
Pigem on meie  Reformierakond eesotsas  Ansipiga (ja tema truude lakeidega Lang-Ligi-Rosimannus-Rõivas…  EESTI  ARENGU  PIDURID!!

EESTI  EDU  EUROOPA   RIIKIDE  EES!!!  See  on pigem…Paljude  IRL – Reformarite arvamus. Kahjuks on meie PARTEID  pigem meie  elu pidurid  kui  meie elu edandajad




Mais lahvatas skandaal Reformierakonna sisevalimiste pettustest – artikkel  Eesti Ekspressis. -  Juba 2011.a. sisevalimistel toimusid valimispettused.
2013.a. sisevalimistel 39 võltsitud häält Lääne-Viru maakonnas, 8 võltsimist Võrumaal ja 24 võltsimist Viljandimaal – kokku 71 hääle  võltsimist.
Kahtlen  suuresti, et see valede  nimekiri on ammendav!

Kohe loodi Partei  Tõekomisjon eesotsas konjukturist Väino  Lindega asja uurimiseks. Tõekomisjon leidis, et kogu asjas on põhisüüdlane Kristiina Ojuland –ja heitis ta Parteist välja. Alluv- arendusjuht kahetses  tehtut ja lahkus parteist ja ametist. Võru- ja  Viljandimaa arendajad kahetsesid tehtut ja lahkusid…




Ole Uhke http://ekkl.org

   

Samal  teemal 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar