laupäev, 11. august 2012

Parteide ja parteilaste välimääraja


Parteide välimääraja 

-DASA – MSAon parteide rahastamiseks hädavajalik. Siis saavad Parteid uurida – mis asi on demokraatia ja kuidas seda süüa kõlbab.
- Pärandame meie pärandid rikastele lehma lellepoegadele –need toovad meile raha. Meie õiged pärijad on aga vaesed ja ei suuda pärandimaksu maksta.
- Reeded maksuvabaks, aga see-eest muutuvad laupäev ja pühapäev seniste maksuvabade päevade asemel topeltmaksustavateks päevadeks.
- Sõlmime valijatega lepingu ja meie valijad saavad tasuta rahvuskirjadega sokid ja kindad. Kui me osutume valituteks, siis tühistame valijatega lepingud, sest meie valijad polnud valijad, vaid ainult hääletasid meie poolt – valisid ikkagi parteid. Siis pole lepingupartneritele vaja ka sokke ja kindaid anda.
- Linlastele teeme ühistranspordi teenused tasuta.
- Edaspidi tuua oravatele toiduks mitte pähkleid ja käbisid – vaid kottides eurosid.
- Kes tahab endile soodsaid seadusi – tehku meie partei(musta)kassasse soliidseid sponsormakseid.
-Koos meiega olles võidame kõik: meie võidame raha, teie aga meie poolehoiu.
- Müüme raudtee ja E Energia välismaalastele maha, siis saab neid hiljem kordades kallimalt tagasi osta.



Parteilaste välimääraja

- 10 miljonit  USD-d kadunud? Võib olla andsin ka mina välja –ei mäleta. Aga kas nii suurte summade puhul peab vastutama? Meil ju tavaliselt keegi parteilastest mitte millegi eest ei vastuta. Miks mina peaksin vastutama?
-Ega ma pilti tulistanudki. Ma valisin püssiks Iisraelist meieriigile enda ostetud Galili automaadi, sest teadsin, et need on roostes nendest kuuli välja lasta on võimatu. Seetõttu ma pildile ju pihta ei saanud. 
- Tule taevas appi!!! Just sellist Eestit me tahtsimegi, kus fooliumimütsides parteilased lesivad, söövad seemneid… aga rahvas… kellele see ei meeldi - lasku Eestist jalga.
- Meie AIDS-i ennetama ja ravima ei hakka – miks nad siis topivad oma tilli sinna auku – kuhu pole vaja.
- Meie likvideerime riigis likviidsuse…
- Iga lume tulekuga rajame kruusateed lumele. Mis sellest, et lumesula viib need teed minema – ikka odavam kui raudteed doteerida.
- Lumpenid! Lõuad pidada ja edasi teenida! Lumpenite ülesandeks on JUMALUSTELE raha kokku kanda!
- Au ja väärikus on ainult jumalustel ja rikastel, kes suudavad kohtus oma nõude riigilõivu kinni maksta!
- Tean, et rublatehing kahjustas riigi mainet, aga kuidas meie (tehingu vahendajad) muidu oleksime saanud 12% rublajääkide kogusummast dollarites kätte?
- Kala hakkab mädanema peast. Seda ainult siis – kui mina võimul pole. Et kala keha mädanema ei hakkaks – tuleb (mädaneva kalapea) keha näljutada luukereks, sest luud ju ei mädane.
- Riigikogu on loll – ei taipa raha-asjadest midagi. Mis mõte on siis ESM-i Riigikogus arutada? …

Muidugi on neid Parteide/parteilaste välimäärajate tunnuseid palju rohkem ja mõned tunnused käivad enamuse meie Parteide kohta. Lugejad teavad neid välimääraja tunnuseid palju rohkem.
Oleks vaja säilitada rohkem vaimukaid Parteide/parteilaste välimääramise tunnuseid. Ehk keegi teeks teadusliku töö sellel teemal.
Mõned tunnused võiks ka siia (kommentaariumisse) teiste jaoks talletada.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar