teisipäev, 12. november 2013

Eesti - teel sulide riigiks 4.1 - Miks



Eesti – teel  sulide riigiks   4/1.  - Miks?
Eesti seadused on Parteide poolt tehtud sellised, et Riigikogu) Parteide Esinduskokku – edaspidi PE (saab „valida” AINULT Parteide tagatubade poolt esitatud ja tagatubadele VAJALIKKE parteiliikmeid.

Keda siis Parteide tagatoad saadavad Parteide Esinduskokku?
Sinna saadetakse (Parteide tagatubade) oma kamraade ja neile truud otsustusvõimetud/otsustusõiguseta ja alandlikud nupulevajutajad.  Tagatoad loomulikult ei tohi edutada neist endist targemaid Parteide Esinduskogusse, sest see võib ohtu seada nende endi (tagatubade) VÕIMUTÄIUSE ja nende tegeliku RAHA saamise allikad ja Raha jagamise/määrad ja korra.

Nii satuvadki Parteide Esinduskogusse mitte  eriti arukad, töökogemusteta elukauged karjeristidest parteibroilerid, kellel on  tihti ainsaks töökogemuseks – liuglemine parteiparketil.  Elu- ja töökogemusteta lihtliikmetega on lihtsam (tagatubadel) manipuleerida, endist sõltuvusse seada ja ära osta. 
Pole midagi imestada Parteide kujutluse üle, et panustades klaasbetoonist ehitiste küllusesse – see näitab Riigi-Rahva edukust, - inimeste heaolul (peale nende  endi isikliku heaolu) pole mingit tähtsust. Arvatakse, et luksuslikes majades ja mugavates kabinettides töötavad ka edukad ja targad, majanduslikult mõtlevad inimesed. Tegelikult ei olene tarkus ja juhtimisoskused kabineti mugavusest. Ametnike valikut suunavad ikka Parteide tagatoad, kes ei salli tarku (eriti – endist targemaid) inimesi.
Nii näiteks endine ja praegune sotsiaal-ministrid M.Maripuu ja T.Rõivas. Aruka jutu ja tegevusega pole nad kumbki silma paistnud, kuid nad on – „edukad” ministrid ja riigikogulased.

Mis on siis need kriteeriumid, mille alusel Parteide tagatoad saadavad oma Partei liikmeid Parteide Esinduskokku?

1.     Piiritult ustavad oma Partei tagatoale, vajutavad alati Partei juhtkonna poolt näidatud nupule.
2.     Täidavad kõik Partei tagatoa otsused – küsimata nende põhjustest ja otstarbekusest.
3.     Üldinimlikud  eetika-moraalinõuded/reeglid kehtivad suhtlemisel Partei juhtkonnaga, muus osas suhtlemisel on need reeglid täitmiseks Partei liikme enda  äranägemisel.
4.     Ei näita ülesse tarbetut initsiatiivi, vaid kooskõlastavad kõik küsimused oma Parteiga.
5.     Ei kuula mitte oma valimisringkonna valijate soove-arvamusi, vaid kuuletuvad Partei  arvamusele ja kaitsevad AINULT Partei huvisid.
6.     Üldinimlik Vastutamine oma tegude eest ei ole parteilasele vajalik. Vastutus on ainult oma Partei juhtkonna  ees.
7.     Mitte töö ja töö tulemus  ei tee rikkaks vaid rikkaks teeb libe jutt ja tegutsemine JOKK süsteemis.
8.     Valetamine on kasulik ja vajalik siis kui seda nõuavad Partei huvid.  
Need on üldised kriteeriumid Parteide Esinduskogu liikmele Parteide poolt ja seda ka täidetakse.
Eelnevatest - http://leopall.blogspot.com/2013/10/eesti-teel-sulide-riigiks-4-miks.html?  Ja sellest arvamusest nähtub, et Rahva kulul parasiteerivate Parteide tagatoad tegelevad sulitempudega („must raha” ja see – mille  eest see saadakse). Sulid komplekteerivad Parteide Esinduskogu  endasugustest, kes jäägitult alluvad sulidele… Ju siis tegelevad ise ka  sulitsemisega. 
Kui meie esinduskogu tegeleb sulitsemisega, millele Rahvas PEAB  alluma… kas siis pole tegemist suli-riigiga mis  kasvatab üha enam sulisid?
  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar