teisipäev, 8. oktoober 2013

Eesti - teel sulide riigiks? 1




Peale Eesti okupeerimist NSVL poolt olid küüditamised, II Maailmasõda- mis tunduvalt vähendasid Eesti elanike arvu. Peale II Maailmasõda toodi Eestisse palju teiste liiduvabariikide elanikke, kuid põhimassiks jäid ikka eestlased.
Eestis sündinud lapsed said kasvatuse Eesti Vabariigis sündinud-kasvanud vanematelt. Need vanemad olid kasvatatud Eesti ja eestluse vaimus. Nad kasvatasid oma lapsi samuti Eesti ajal omandatud eetilis-moraalsete väärtuste valguses. Kui koolis kasvatati sotsialismi-kommunismiehitamise vaimus, siis kodudes säilitati ikka eestluse põhitõdesid: ausust, töökust, kodumaa-armastust…
Koolides propageeriti-õpetati kommunismiehitaja moraalikoodeksit. Kui jätta välja sõnad – sotsialism, kommunism, kommunismiehitaja…_- oli tegu kristlike käskudega väga lähedase eetika-moraalikoodeksiga, mis sobib igati ka  kaasaega. Ka õpetajad koolides olid kuni 1970-1980.a.-ni saanud kasvatuse-koolituse Eesti  Vabariigi ajal.
Seetõttu kasvasid meie lapsed peaaegu kuni 1990.a.-ni (taasiseseisvumiseni) põhiliselt meie eelmise  Eesti kasvatuse vaimus selle kasvatuse saanute käe all. Oli ka palju kõrvalekaldeid ja palju erandeid, kuid suuremas osas toimis see nõnda.
Nüüd peale  taasiseseisvumist 1990.a. toimusid tormilised muutused. Võimu juurde pürgisid nii elu edasi viivad kui ka kiiret (isiklikku) rikastumist  ihkavad inimesed, kelle põhimoraal oli – iga hinnaga – nii õigete kui valedega – haarata võim ja raha riigis.
Pääseda võimule oli valetajatel keeleosavatel jutupaunikutel lihtne, sest endised „punased” väitsid, et nad maskeerusid „punasteks” selleks, et õõnestada kommunismi seestpoolt – kuigi olid seesmiselt sinimustvalged (nagu Kallas, Laar, Ansip, Ligi, Lamg… jne.).

Kuna nad (parteibanded) koos võimuhaaramisega tegid ISE endile ka seadused, mis  VÄLISTAVAD  NEILT  RAHVA POOLT  VÕIMU  äravõtmise (Valimisseadus, Referendumi korraldamine) – tegutsesid nad julgelt ainult  omakasu/oma võimu kinnistamise eesmärkidel, kartmata Rahva arvamust ja võimalust oma röövlite eemaletõrjumisel.
Tulemuseks on see, et:  
1.     Rahvas ei vali, vaid HÄÄLETAB Parteide poolt  esitatud  kandidaatide  eest (kandidaadid: Georg  Ots, Barak Obama, Angela  Merkel,. Andrus  ANSIP,  Edgar  Savisaar…),  VALITUKS OSUTUVAD  aga Parteide poolt  valitud  Pläralära Leenu  ja  Toru Jüri, kes Parteide  Esinduskogus (RK) hääletavad TEDA  VALINUD Parteide käsu järgi… isiklikku arvamust ja „valijate  arvamusr” arvestamata.
2.     Parteid  ja  Parteide  Esinduskogusse „valitud saadikud” ei  vastuta Eesti riigi-rahva oma lollusega hukatusse  saatmise eest.
3.     Kuna tegu on kollektiivse  vastutusega,  siis  puudub  parteilastel absoluutselt  igasugune  vastutus!  

Kuna  Parteide Esinduskogusse (RK) pääsenud   suli- jokkarid  kasutavad  jokk-süsteeme ALATI  OMA  NAHA  PÄÄSTMISEKS…

See on ju eeskujuks  meie  kasvavale põlvele!!!  Nii   eetilise-  kui moraalsust  silma  pidades!
ÄRGE   LÄHTUGE  SEADUSTEST,  VAID VÕIMUST!!!   
 Õiglus,  Õigus  ei tähenda  midagi!!
Tähtis on:  VÕIM.  VÕIMUHULLUS. SEOSES VÕIMUGA    JA
RAHA  JAGAMINE!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar