esmaspäev, 30. september 2013

Valimised. Valime Barak Obama



Valime Baraki  ja  Angela!

Kas meie turul on nii, et lähed tublit lüpsilehma ostma, maksad lehma hinna kinni ja … müüja annab Sulle tubli lüpsilehma asemel halli koduhiire. Ostja on muidugi nördinud ja nõuab ostu tühistamist ja raha tagasi. Müüja ütleb:”Tehing on tehtud, raha on makstud ja kaup üle antud – enam mingit tehingu tagasipööramist ei ole! Tehing jääb jõusse!”

Tavaturul selline tehing läheb harva läbi. Meie poliitilisel valimisturul on see igapäevane nähe ja poliitikute poolt täiesti aktsepteeritav.

Peaminister kordab valimiste suhtes iga päev: „Valige meie valimistel Barak Obama – saate igati demokraatliku riigijuhi, kes teab – mida Riigil vaja teha -  on pädev igapäevapoliitikas ja meie rahva elus. Ta ise ehk ei tule küll siia Riiki valitsema või volikogusse müttama. Ta saadab enda asemel siia pädeva asepresidendi või ministri… No kui ka need ise ei tule, siis need omakorda delegeerivad siin töötama kellegi Euroliidust või mõne meie riigikogulastest. Igatahes – valides Barak Obama – saate igati kompetentse ja asjaliku – Riigi ja Rahva elu edasi viiva isiksuse.

Riigikogu Juhataja omakorda korrutab: „Valige Angela Merkel! Saate igati kasulikult ja demokraatlikult valitud endi esindaja. Ta tunneb meie Rahva elu ja oskab Riiki juhtida… Kui ta kohe meie Riigikokku/volikokku ei tule,  saadab ta siia enda esindaja. Ise tuleb ta siia peale pensionile jäämist. Peaasi, et meil saab olema kuulus, tegus ja kasulik Riigi/volikogu liikmeskond!”   

Valimised läbi.
Ennäe imet! Barak  Obama sai Värska volikokku ja Angela Merkel sai Riigikokku. Muidugi nad nendesse kohtadesse tööle  ei läinud.
Barak Obama delegeeris oma volitused volikogus Euroliidule, see oma korda Obama koha Eestisse. Eestis delegeeris seemnesööjast fooliumimütsikesega mees omakorda edasi seemnesööja kambajõmmile Värskas Jüri Torule.
Jürist on teada niipalju, et ta on suur majandusmees ja eraomanik. Tema majandada-omanduses on tunked ja ja torutangid, tal on suured oskused (anekdootide rääkimisel), arendab ennast pidevalt, sest loeb palju (pilvi taevas) – seega igati väga positiivne inimene. Väga abivalmis inimene – lubas ämmade kilekotid ja torud Riigi kulul ära parandada – kui osutub valituks Riigikokku. Isamaa patrioot – lubas peale kõne-liikumisvõime kaotamist edasi Eesti eest võidelda Eesti Panga Presidendina (võitlus voodis muidugi Presidendi  palgaga). Iseloomulik on see, et ta rikastab-mitmekesistab meie Riigis elu mitmete vikerkaarevärvidega – mis viib elu edasi. 
Peaasi. Ta on Seemnesööjate Vikerkaarepartei liige.
Seega sai/saab valitud Barak Obama endale igati väärilise asendaja.
 Valimistel  VALIGE  BARAK  OBAMA!!!
Ka  Angela Merkel ise Riigikokku ei läinud, vaid delegeeris selle koha Eestisse Riigikogu Esimehele. See omakorda VALIS  Merkeli asemel Riigikokku Leenu Pläralära. Leenu on väga aktiivne suhtleja, tema keel liigub ilma õlitamata ööpäevad läbi. Kuigi tema teadmised ja mõistus on tagasihoidlikud – see-eest on tema  juuksed ja küüned silmapaistvalt suured-pikad. Ta on väga ustav Partei liige, oskab käsu järgi vajalikku värvinuppu vajutada, on väga sõnakuulelik ja esinema ei  kipu.   
Eesti Edu Tegusalt Ootajate Partei liige.

Tänu meie edumeelsele Valimisseadusele said/saavad Barak Obama ja Angela Merkel valitud meie Riigi esindusorganitesse! Need meie valitud tegelased viivad Eestit edasi  juba MAAILMA  viie  rikkama riigi hulka!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar