neljapäev, 11. juuli 2013

Demagoog Ansip



Andrus Ansip: kohati võiks umbusku poliitika vastu rohkem olla

11.07.2013      Delfi
Ansip. – Viime Eesti 15 aastaga  5 Euroopa rikkama riigi hulka!
Tegelikkus? Oleme jõudnud Euroopa 3 mahajäänuma riigi hulkla –eespool Bulgaariast  ja Rumeeniast.

Ansip 2008..-2009.a. – Kui see on majanduskriis,  siis sellises kriisis ma tahangi elada! 
Tegelikkus. Majanduskriisist võitsid vaid toompealased, ülejäänud Eesti elanikkond tõmbas rihma pingumale alates riigi eelarvest, palkadest jne…

VEB-fondi rahade kadumisest Ansip. Kõik on korras ja Veb fondi rahadega probleeme pole.
Tegelikkus. – Veb-fondi rahad kadusid saladuslikul teel (reformarite kaasbil) ning sellest teatati siis kui asja uurimise ja vastutusele võtmise tähtajad olid  aegunud.

Ligi  jaAnsip Eurole üleminekust. – Euro hindasid  ei  tõsta.
Tegelikkus. – Valdav enamuse kaupade hindu tõsteti enne EWuro saabumist ja kaupade hinnad ümardati hindade kasvu suunas. Ansipi moodi  demagoogitsedes võiks öelda: Ega Euro hindasid ei tõstnud, tõstsid ikka kaupmehed ja teised INIMESED – mitte  Euro.

Silver Meikar 2012.a.  mais sularahaskandaali ajal.  Reformiparteis puudub sisedemokraatia, A.Ansip ei kuula teisi parteiliikmeid ja tegutseb ainuisikuliselt tehtud otsuste järgi.
Ansip. – Meikar  valetab ja kisub partei mainet alusetult alla, kuna ta ei pääsenud Riigikokku.

2013.a. Reformierakonna juhatuse e-valimiste skandaali puhkedes. Kristiina Ojuland. – Parteis  kehtib ainult Ansipi arvamus ja teised arvamused on valearvamused. Kes julgeb Ansipist erinevalt arvata – langeb parteis  ebasoosingusse.
Ansip. – E-häälte võltsimistega on seotud Ojuland, kes tahtis tema eest partei  juhiks  hakata. Võltsiti ainult 5% häältest ja seetõttu on hääletus  legitiimne.

2013.a. Ansip. – Olen uhke Eesti edu ja saavutuste üle.
Tegelikkus. Ansip on uhke selle üle, et umbes 60 tuhat last nälgivad ega saa kõhtu täis. Uhke selleüle, et Eesti majanduskasv on saavutatud peamiselt riigivara müügist, maksude ja hindade tõstmise tõttu.

11.juuli 2013.a. Ansip: kohati võiks umbusku poliitika vastu rohkem olla.
„…Rahandusminister Jürgen Ligi sõnul aga on umbusk poliitiliste institutsioonide vastu siiani ülemäärane ja lisas, et sellesse võiks suhtuda rahulikumalt.
Peaminister Andrus Ansip ütles tänasel pressikonverentsil, et tema arvates võiks kohati umbusku rohkem olla.
Samuti ei pööratud Ansipi sõnul palju tähelepanu ka Eesti Ekspressis ilmunud uurivale artiklile, kus kirjutati ühe erakonna valimisreklaamipettusest…”
Tegelikkus. - Mis kasu on umbusu avaldamisest dmegoogiliste saamatu-käpardliku valitsuse ja peaministri vastu? Kas sellest muutub Ansip, Lang või Ligi targemaks? Umbusu avaldamine ei tee võimuhulluses käpardeid targemaks.
Kas valitsus (eriti peaminister A.Ansip) LOEB või KUULEB rahva umbusaldust valitsuse-valitsejate  vastu?
Kas rahva umbusalduseavaldus paneb peaministri mõtlema selles, et on olemas võimalus - ka   peaminister võib KORDKI  ELUS  EKSIDA ? 

Ansip. - Järgmisel  aastal sõidan Marsile jalgratta ja  suuskadega - ilma skafandri ja  hapnikumaskita!!! 
Tegelikkus. - Rahvas  PEAB SEDA USKUMA,  SEST SEDA ÜTLES  REFORMARIST  PEAMINISTER!
Kas rahva umbusalduseavaldus paneb PEMINISTRI demagoogitsemisele lõpu? Või umbusalduse avaldamine muudab käpardlikult valitseva Peaministri ilmeksimatust geeniusest tavainimeseks? 

Samal teemal

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar